Kesäkuulumiset ja pikainen (myöhäinen) kisaraportti

MM-kisoista on nyt reilu 3 viikkoa, vaikka tavallaan tuntuu että olisi paljon enemmän aika ajo kulunut. Jenkkireissu tuntuu aika kaukaiselta, ehkä koska niin paljon kaikkea puuhaa on ollut tässä muutamassa viikossa, ja osaksi varmasti myös siksi että tulos ei miellytä, niin sitä ei pahemmin jaksa muistella kokoajan.

Lyhyesti siis: hävisin ja sain pronssia. Semari oli hyvä ottelu kyllä, tai siis niin hyvä kun vaan hävitty matsi voi tavallaan olla. Tai oikeastaan nyt kun kirjotan tota niin tajuan miten typerältä se kuulostaa ja ei ole edes totta. En todellakaan ole tyytyväinen matsiin, olisi paljon enemmän pitänyt saada aikaiseksi ja aggressiivisemmin ohittaa guardia ja tehdä mitä vaan. Hävisin pistein 4-2 ja tiedän ainakin mitä pitää oppia kipeimmin kovalla tasolla pärjätäkseni: sen saakelin spider guardin ohittamista pieniä tyttöjä vastaan. No suunta ei oo kun ylöspäin jne jne kunhan taas on motivaatio ja kroppa kunnossa.

Kisojen jälkeen on ollut sellaista lievää jiujitsublokkia havaittavissa, ja musta tuntuu että oon ihan huono kaikessa ja en osaa mitään ja kaikki menee päin pyllyä. Onneksi ei ole ihan heti uusia kisoja edesä, vaan saa rauhassa nauttia kesästä ja tehdä kaikkea kivaa ja kerätä motivaatiota. Tosin joka päivä tässä on kyllä tullut painittua, mutta nyt on sopivasti sekä polvi että olkapää hieman risana, niin on pakko vaan levätä. Varsinkin kun haluan olla iskussa tulevalla mahtavalla naisten suurleirillä Helsingissa heinäkuussa!! Jos et ole vielä sinne ilmoittautunut, niin nyt on korkea aika! Tapahtuma löytyy niin Facebookista kuin BJJ-liiton sivuiltakin.

Nyt tosiaan teen vaan kaikkea kivaa, suppailen, hömppäjumppailen ja opettelen bodyboardaamaan. Toissapäivänä meille muutti uusi fosterpentu, ihana 6-viikkoinen musta sekarotuinen tyttö Shae <3 On ollut ystäviä kylässä, Natalia oli meillä viikon verran, kohta tulee Santerin porukat ja sitten mä menenkin Suomeen käymään. Töissä on leppoisaa, ihanaa kesähölläystä sieltäkin siis.

Paino on noussut aika vähän kisoista, vaikka olenkin syönyt paljon ja kaikkea. Muutama päivä sitten vaaka näytti illalla 54,6kg eli n. 2,5kg kisapainosta. Hullua. Aina ennen olen tässä vaiheessa ollut AINAKIN 5kg painavampi, jopa enemmän. Huomaa että aineenvaihdunta ei mennyt dieetillä nurin, eikä myöskään itse dieetti ollut kovin rankka, varsinkaan verrattuna edellisiin. Hullua ja siistiä yhtäaikaa, vähän jännitinkin että miten kroppa reagoi nyt ekaan dieettiin 1,5 vuoteen aikamoisten aineenvaihduntaongelmien jälkeen.

Ihanaa kesää!

Jalkalukkoyrityksiä

Rannalla painimassa meijän L&B tyttöjen kanssa 🙂

Uusin sijoituspentu <3 

 

2 thoughts on “ Kesäkuulumiset ja pikainen (myöhäinen) kisaraportti

  1. Ei pitäisikään ottaa. Mutta jos emo joutuu tarhalle tai pennut löydetään ilman emoa niin vaihtoehtoja ei ole. Tarhalle joutuminen on pienille pennuille lähes varma kuolema tautien takia, joille ei ole iän takia vielä rokotussuojaa. Kahdesta pahasta pienempi on ottaa pentu aikaisemmin pois emolta kuin laittaa tarhalle emon kanssa. Koska kovin monia sijaiskoteja ei ole mitkä voisivat ottaa sekä emon että useita pentuja moneksi viikoksi. Kannattaa perehtyä asioihin ennen kiukustumista 🙂 Ei tässä kukaan yritä ottaa superpieniä söpöjä pentuja ihasteltavaksi, vaan tätä tehdään niiden hylättyjen koirien pelastamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *