MM-kisat huomenna

Huiii miltä tuntuu edes kirjottaa tuo otsikko! Ei se tunnu ihan edes todelliselta että kisapäivä on vihdoin täällä. Tänään päivä meni rennon aamuchillailun jälkeen kisapaikalla muiden suomalaisten kisoja jännittäessä, illalla on enää rentoutumista ja kevyttä joogaa ja paikkojen availua jäljellä. Eilen illalla joogailin reilun tunnin, jonka perään otin ihanan kylvyn. Näiden jälkeen iltapaino olikin sitten 52.5kg ja tänä aamuna vaaka näytti ilman pukua 51.8kg eli painoissa ollaan jo. Otan silti illalla vielä suolakylvyn, jotta saan varmasti syödä aamupalaa. Paino on siis pudonnut aivan uskomattoman hyvin ja vieläpä helposti, vielä tänäänkin saan jopa syödä (!!!!) ja juoda vettä, teetä ja kahviakin. Tätähän ei ole IKINÄ ennen tapahtunut kun oon mennyt 53.5kg sarjaan. Eikä musta myöskään tunnu ihan niin luikerolta kun aina ennen, koska oon aiemmin pudottanut kiloissa enemmän lyhyessä ajassa ja myös lihaksia lähtenyt rasvan mukana, mutta nyt tuntuu että lihakset on jotenkin ainakin pysyneet kyydissä mutta rasvaprosentti tippunut huimasti.

Valmistelut on menneet tosi hyvin, ei loukkaantumisia eikä muutakaan kummempaa, ja viimeinen viikko meni täällä Californiassa Costa Mesalla Art Of Jiujitsulla viimesiä juttuja viilaten. Siellä oltiin pari vuotta sitten myös ja oli taas kyllä ihan huikee taso ja mielettömän hyvä paikka viimeistelyille. Kovaa sparria paljon, hyviä drillejä ja tosi korkea taso jiujitussa.

Huomisen ottelut jännittää aivan sairaasti. Mulla on tosi kova sarja ja ihan jäätävän hyviä mimmejä vastassa, joten yhtäkään helppoa matsia ei ole tulossa. Sarjassa on vielä 2 tyttöä keille olen aikaisemmin hävinnyt (toiselle 2v sitten mm-kisoissa purppuralla ja toiselle tämän vuoden em-semifinaalissa) joten se vähän vielä lisää jännitystä.

Kaavioissa mulla kävi ihan mielettömän hyvä tuuri (ehkä ranking-pisteiden ansiosta ja koska taidan olla ainoa eurooppalainen tai jopa ainoa ei-brassi mun sarjassa) ja oon ekalta kierrokselta heti jatkossa, eli aloitan matsit semifinaalista. Vastaan tulee joko se tyttö kelle hävisin 2v sitten tai brasilialainen hiton kova guardinpelaaja. Molempia vastaan pitää olla sähäkkä ja nopea ohittamaan. Finaalissa sitten, jos sinne asti pääsee,  tulee vastaan joku neljästä kaavion toisella puolella olevista naisista eli sitä on turha edes spekuloida vielä.

Jos haluan siis pronssia kirkkaampaa mitalia, pitää olla alusta asti sitä omaa parasta ottelemista, hirveä voitontahto ja kova runnominen päällä koko sen 8 minuutin matsin ajan. Yritän kääntää tätä jännitystä sähinäksi, katsotaan millanen perhosarmeija huomenna on vatsassa. Ottelen aikalailla tasan keskipäivällä tätä aikaa eli yhdeksän aikaan Espanjassa ja kymmenen aikoihin Suomessa. Flograpplingin sivuilta näkee matsit livenä jos kiinnostaa, Santeri ottelee muutama tunti mun jälkeen.

Kisapaikalla

Ihan mieletön taso alempivöisissäkin tytöissä Art Of Jiujitsulla

Joogahommii

Walter’s Pyramid eli kisapaikka

Scramblen tiimiä AOJ:lla

Muru <3 

Loistavaa viimeistä kisavalmisteluseuraa AOJ:lla

Alkaa tuntumaan aika laihalta.. Tästä kuvasta on kummiskin aikaa viikko ja 2kg

Poolilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *