Ihana kesä!

On se kesä vaan paras juttu vuodesta. Täällä toki kesä kestää sieltä maaliskuun lopulta lokakuun loppuun, mutta kaikilla on se kesäfiilis kuitenkin kesä-elokuussa, kun on lomat, töissä leppoisampaa ja kelit parhaimmillaan. Lämpöä on joka päivä n. 30 astetta, ja aurinko paistaa aamusta iltaan. Aika täydellistä.

Mullakin on töissä ihanan kevyttä, joten vaikkei oikeaa lomaa ole, saa kuitenkin kunnolla nauttia kesästä, treenata, nähdä kavereita ja tehdä kaikkea erilaista. Ja syödä.

Maailman paras työ <3

Esimerkiksi tällä viikolla on mennyt suklaalevy per ilta, viinipullollinen (viikossa, ei per ilta) ja kaikenlaista herkkua monessa välissä. Ja en stressaa yhtään kyllä painosta tai mistään, olo on huippu, vaatteet menee päälle ja treenit kulkee niin mitäpäs väliä sillä onkaan. Tottakai perusruoka on hyvää ja terveellistä, ja kasviksia ja hedelmiä syön paljon kokoajan. Mutta huomaa kyllä ettei ole tarvinut olla dieetillä 1,5 vuoteen, kun tän MM-kisarupeaman jälkeen tekee mieli vaan syödä kokoajan kaikkea mahdollista. Vaikka dieetti oli vieläpä helppo ja paino putosi ilman yhtään mitään kituuttamista, niin silti se itseltään joidenkin juttujen kieltäminen jäi kaivelemaan alitajuntaan ja nyt on sitten korvattava menetetty aika ja kaikki syömättömät herkut.

Oon alkanut leipomaan ja kokkaamaan aivan sairaasti vegeily aloitettuani, ja aikalailla joka viikko teen useamman kerran jotain makeaa herkkua (brownieita, muffinseja, keksejä, kaurakeksejä, ihan mitä vaan) ja tuoretta leipää ja sämpylöitä. Omatekemä nyt ei ole edes niin epäterveellistäkään, ja tietää ainakin tasantarkkaan mitä sen tekemiseen on käytetty. Ja onhan se aina paremman makuistakin se just uunista otettu muffinsi kun kaupasta ostettu.

Treeneissä olen nyt keskittynyt pitämään hauskaa ja nauttimaan taas jiujitsusta, mutta pitäisi vähän vielä höllätä tahtia, ja oikeasti malttaa ottaa pientä lomaa painimisesta. Nyt teen kaikkea kivaa jiujitsun ohella, esim. kavereiden kanssa rannalla treenaamista, paljon suppailua yms, mutta silti menen kiltisti painimaan joka päivä. Nyt pitäis vaan ottaa kesälomaa vähän ja olla hetki pois tatamilta, jotta sinne tulisi taas hirveä hinku ja palo, eikä alkaisi treeni maistumaan puulta. Mutta tiiän jo nyt että ei se kuitenkaan onnistu 😀

21h jumppaa per viikko nii alkaa naama näyttään tältä

Tälle viikolle mulle on tullut suppailua n. 8h (ei ihme että oon aivan ruskea), ohjattuja tunteja töissä 5h (kahvakuulaa, kehonhuoltoa, putkirullailua) ja painia 5h (tämän illan 1h ja huomisen 2h sparrireenit vielä käymättä). Eli 13h ei-jiujitsua ja 8h jiujitsua. Kyllä siinä saakin jo syödä ilman että lihoo kun tulee 21h liikuntaa viikolle, tosin en tuota 13 tuntia laske urheiluksi, se on vaan liikuntaa, ainoastaan bjj on sitä kunnon jumppaa millä on jotain väliä. Nyt myös ensimmäistä kertaa laskin tuota viikkokulutusta, ehkä olisi jo vähän aiemmin pitänyt laittaa ylös mitä kaikkea sitä oikeen tulee tehtyä niin olis osannut panostaa lepoon enemmän. Jännä juttu että vähän meinaa väsyttää eikä jaksais ihan täysiä kokoajan treenata. Ensi viikolla kyllä lepään enemmän.

Meidän ihana sijaispentu on löytänyt kodin!!! <3 Mahtavaaaa, taas yhden hauvavauvan elämä on muuttunut ihan päinvastaiseksi mitä olisi voinut olla. Pentu on vieläpä niin ihana pikku tyyppi että olen tosi iloinen että hyvä koti löytyi näin helposti. Culo on aina niin ihana noiden vauvojen kanssa, alistuu jäydettäväksi ja luovuttaa lelut surullisin silmin että hyvä että sekin saa nyt taas kohta olla huomion keskipiste. Kunnes tulee seuraava tuholainen.

Luovutin ja menin muuten snapchatiin, mut löytää sieltä nimellä Emiliabjj. Sitä kautta ehkä parhaiten näkee millainen oon oikeasti, ja sen oon myös tietoisesti ajatellut pitää sellaisena aitona minuna, eikä instagram-tyyppisenä siloiteltuna kuvana minusta. Eli huonoja vitsejä ja rumia kuvia tulossa.

Parin viikon päästä pääsenkin Suomeeeeen!!! JEEEEE!!! En malta odottaa!!! Ja ihanaa että siellä on huonot kelit, oikeesti, on varmaan mahtavaa kun ei ihan kokoajan tarvi hikoilla! Viime kesänä oli sama juttu, odotin Suomen reissua kun kuuta nousevaa että sais taukoa auringosta ja hikoilusta nii eikös mun viikon loma sattunu just sen ainoan aurinkoisen +25 asteisen viikon kanssa samaan aikaan. Olin oikeesti niiiin pettynyt! Mutta nyt säätiedotus lupailee kyllä sitä sadetta ja kylmää sinne naisten suurleirin ajalle, jes! Eli jos et ole vielä ilmoittautunut, niin nyt on korkea aika! Facebookista löytyy ohjeet tapahtuman sivulta, ja BJJ Liitonkin sivuilta pääset ilmoittautumaan. Nähdään siis Helsingissä!

Elina järkkäs meille mahtavat biitsijumpat! Hitto mikä hiki oli. 

Ilonan kanssa viettämässä ihanaa iltapäivää!

Loveyou 😀

Suppivosut! 😀 Elina ja Ilona <3

Asiat vois olla huomattavasti huonomminkin.

LiliusBarnatt-tyttöjen kanssa käytiin vähän rannalla painimassa, ai että! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *