Ihan parhaimmat pari viikkoa

Mulla on oikeesti ollut aivan mahtavinta aikaa tässä viimeiset vajaa pari viikkoa. Oon saanut mun työaikoja sumplittua tosi hyvin niin, että pääsen enemmän treenaamaan, ja treenaamassahan sitä sitten onkin oltu aamusta iltaan nyt kun viimein oon elävien kirjoissa. Ekat sparrit tän kuolemantaudin jälkeen oli aika fyysisiä, ja oli vähän vaikea pitää liikunnan riemua mukana reeneissä kun aina sykkeen noustessa tuntui että nyt pumppu antaa periksi, mutta eipä ole antanut vielä, ja päivä päivältä kunto aina paranee ja jaksan painia kovempaa.

Oon luonteeltani aika laiska ja mukavuudenhaluinen, ja pienet flunssat on musta välillä ihan kivoja tekosyitä sohvalla löhöilylle, mutta täytyy sanoa että ei se vaan mulle sovi silti vaikka välillä laiskottelu ihanaa onkin. Mun mielenterveys vaatii treenejä, useita kertoja päivässä mieluiten, ja ahdistun kun tuntuu etten kehity tai mene jiujitsussa kokoajan eteenpäin. Mun pitää myös treeneissä aktiivisesti myös pakottaa itteeni pois mukavuusalueelta ja sparraamaan sellasten kanssa, jotka hakkaa mut mennen tullen ku oisin joku märkä homeinen rätti. Perhana kun muuten ei vaan kehity. Mutta sit treenien jälkeen on niin euforinen olo vaikka kuinka olis tullut tukkapöllyä, ja maailma on vaan kaikin puolin kivempi paikka kun on saanut kunnolla painia menemään.

Mun viikko-ohjelma treenien ja jumppien (teen mun jumpat töiden suhteen itse aina kans sellasena oheisreenin korvikkeena) näyttää nyt aikalailla tältä:

Ma
Klo 9-10 Kehonhuoltotunti (töitä)
Klo 12-13.30 BJJ
Klo 21-22 BJJ

Ti
Klo 14-15 Vatsa-pakaratreeni (töitä)
Klo 17-18 Kahvakuula (töitä)
Klo 20.30-22 BJJ

Ke
Klo 12-13.15 BJJ sparritreenit
Klo 14.15-15 Niska-selkä-hartia-kehonhuolto (töitä)

To
Klo 11.15-12 Kahvakuula (töitä)
Klo 12.30-13.15 Putkirullailu töitä)
Klo 20.30-22 BJJ

Pe
Klo 10-10.45 Vatsa-pakaratreeni (töitä)
Klo 11-11.45 Venyttely (töitä)
Klo 12-13.30 BJJ
Klo 21-22 BJJ

La
Klo 12-14 BJJ sparritreenit

Oon erittäin tyytyväinen nyt tähän rytmiin, ja sunnuntai siis on aina lepoa. Ainoa minkä haluaisin johonkin väliin mahduttaa on kunnon nostotreeni, vähän mavea, riveä yms. Ainoat sopivat ajat olisi ehkä keskiviikkoilta tai sitten esimerkiksi torstaina aikaisin aamulla, pitää koittaa ensi viikolla miten rikki sitä olisi jos sen vielä tonne saisi lisättyä.

Harmittaa kyllä tosi paljon, että olin sairaana ennen EM-kisoja, kun olisin voinut näin treenata koko tän alkuvuoden jos vaan olisin ollut terve. Olisi ollut huippua valmistautua kisoihin kunnon treenillä kotona nuhassa nysväilyn sijasta, mutta ainakin esimerkiksi MM-kisoja ajatellen nyt on ihanteellinen treenimahdollisuus. Ihan mahtavaa kun olen nyt saanut viimeinkin, ekaa kertaa ikinä, työt ja treenin yhdistettyä aivan täydellisesti. Niin siistiä.

Muita ihania juttuja nyt on tuon meidän sijaispennun Lolan kuulumiset. Lolalla oli tosi vakava coronvirus-tartunta, paha anemia, ja veren proteiiniarvot hengenvaarallisen alhaalla, mutta antibiooteilla ja plasmasiirrolla kaikki hoitui kuntoon. Lola on ihan mahtavan PPP-rescueyhdistyksen kautta meillä, ja he siis hoitivat kaikki eläinlääkärilaskut yms (jotka ei muuten olleet pienet!!). Jos haluat auttaa Lolan ja yhdistyksen muiden koirien kuluissa, heillä on Paypal-tili (geoff.pppkennels@gmail.com) sekä nyt myös GoFundMe-sivu (https://www.gofundme.com/ShelterdogsCDS) ja löydät heidän FB-sivut TÄSTÄ , siellä on kaikki kodittomat koirat, mm. kuuro ihana Dogo Argentino ja aivan maailman söpöimmät 4kk staffipojat <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *