Kevään ensimmäinen biitsipäivä

Ah vihdoin on oikeasti KESÄ. Tää viikko on vielä ollut aika epävakaista säätä, ja vasta eilen oikeastaan oli kesäisen lämmintä. Koko viikko on myös ollut aika rankka, lajitreenejä on tullut 9 ja ohjaukset on olleet suurimmaksi osaksi töissä rankempia, paljon kahvakuulaa ja erilaista circuit-treeniä (yhteensä 8 rankempaa ohjausta plus kehonhuoltotunnit). Eilisen open mat veti viimeisetkin mehut, ja olin eilen illalla aivan loppu, kun pääsin lösähtämään sohvalle viinilasi kourassa. Tänään aamulla oli aika rekan alle jäänyt olo, ja mitään muuta ei ohjelmaan olisi jaksanut änkeäkään kuin vuoden ensimmäinen oikean rantapäivän!

Oli ihanaa vaan kölliä auringossa, sitruunat hiuksissa ja öljyt iholla akkuja ladaten seuraavaa viikkoa varten. Mentiin Los Bolichesiin hotelli Ilunionin edessä olevalle rannalle aurinkopeteihin, jotka omistaa isä ja poika joita näen aina kun vedän kahvakuulatunteja rannalla juuri siinä heidän petiensä vieressä. On kiva mennä noihin oikeisiin rantatuoleihin, kun jos haluaa esim uida, ei tarvitse niin miettiä tavaroiden perään, vaan rannan omistajat tarkkailevat asiakkaidensa tavaroita myös, koska heille toki olisi huonoa bisnestä jos asiakkailta vaikka varastettaisiin tavaroita heidän pulahtaessa mereen.

Merivesi oli todellakin liian kylmää vielä uimiseen mun mielestä, mutta onneksi ei mene enää montaa viikkoa kun sinne jo uskaltautuu pulikoimaan. Oli ihana chillailu-päivä lempeässä kevätauringossa, nyt tuntuu että viimeinkin on oikeasti kesä tullut ja sortseissa tarkenee mennä jopa mopolla vihdoin! Tästä on hyvä startata huomenna taas maanantai ja uusi viikko <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *