Vegaaniset, oikeasti kuohkeat letut

OMG mitä lettuja Sanna (ig: @sannikam) väkersi tuossa eräs viikonloppu brunssille! Aivan täydellisiä, kuohkeita muttei kuivia, oikeasti kasassa pysyviä lettuja. Vegaanisena on aina vähän hankalampaa saada lettujen rakenne toimivaksi, mutta nää oli siis niin 5/5 kun vaan voi. Ainoa ongelma on, että tämä ohje on sinne päin, eli Sanna kuulemma vähän saattoi soveltaa muutamassa kohtaa, mutta pääpiirteissään varmaan suunnilleen meni näin:

  • 2,5dl jauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 2,5 dl kauramaitoa
  • 2 rkl öljyä

Sekoita taikina hyvin, paista pannulla varovasti kääntäen kun keskikohta alkaa kuplia ja reunat ovat varmasti kiinteät. Mä laitoin lisukkeeksi marjoja, agavea, kanelia ja maapähkinävoita.

NAM.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *