Kevään ja kesän suunnitelmia

Ihanaa kun kesä on tullut ja ulkona pärjää sortseissa! Pitäisi mennä tässä kyllä mahdollisimman pian vähän shoppailemaan ja päivittämään kesävaatteita ja bikineitä tälle kesälle.

Ihanat kengät: Minuit Sur Terre

Mulla on ollut ihan ihmeellisiä terveysjuttuja, mun äidillähän on gluteeni-yliherkkyyttä, ja lähiaikoina mulla on ollut paljon vatsa kipeänä, ja aloin sitten miettiä että johtuisko siitä ehkä, kun ilmeisesti on kuitenkin periytyvää sorttia herkästi. Oon nyt ollut täysin gluteeniton pari viikkoa, ja valitettavasti kaikki oireet on kyllä hävinneet jo. En ehkä kestä jos joudun oikeasti luopumaan esim. ruisleivästä! Mutta ennen sitä pitää kyllä käydä lääkärissä ja testeissä ja katsoa jos jotain voisi palauttaa takaisin ruokavalioon pikkuhiljaa jossain vaiheessa. Mutta siis gluteeniton vegaani, en enää ikinä vois syödä missään ravintolassa siis mitään?!?

Tennarit: Minuit Sur Terre

Niin ja tosiaan. Koko kevään ajatuksethan on olleet siinä, että tämän kuun lopussa olisin Californiassa, ranking-pisteethän mulla myös olisi kisoihin, esta kunnossa yms. Mutta tässä viimeisen puolentoista kuukauden aikana valitettavasti niin moni asia on mennyt pieleen ja vaatii huomiota ja täällä Espanjassa oloa, että on yksinkertaisesti mahdotonta lähteä. Ja vaikka jotenkin lähtö onnistuisikin ja pystyttäisiin irrottautumaan edes viikoksikin vain, valmistautuminen tuon kaliiberin karkeloihin ei vain onnistu tänä keväänä.

Kirveleehän se jättää kisat kisaamatta, ja todeta tilanteen olevan tämä, mutta joskus on vaan pakko hyväksyä elämän tosiasioita ja priorisoida. MM- kisoihin ei mun mielestä myöskään voi ihan tosta noin vain mennä mustalla vyöllä katselemaan että miltähän ne ottelut tuntuisi puolen vuoden sairastelun, stressin ja huonon valmistautumisen jälkeen. Ei oikein ole mitään järkeä. Treeneissä itsessään ei ole vikaa, mutta monesta purosta kasvaa iso joki, joka sitten kyllä jo vaikuttaa tällä tasolla kisoihin valmistavaan harjoitteluun.

Mutta onneksi on kaikkea ihanaakin meneillään nyt just, töissä esimerkiksi suppailua, meille muutti uusi pentu Nena, kesä on tulossa, muita reissuja kyllä on tiedossa muutaman kuukauden päähän, ystäviä tulee moikkaamaan ja suunnitellaan kihlajaisia Suomeen loppukesälle.

Nena <3
Meidän ihana rakas oma Culpertti täytti lauantaina 7-vee !
Beibit
Aivan paras treenikassi Scramblelta!
Viime viikonlopun Kansainvälisiltä päiviltä eli kevään ferioilta Fuengirolasta.
Feriat! Kengät: Minuit Sur Terre
Laukku ja kengät: Minuit Sur Terre

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *