Kuulumisia

Ei vitsi ihan kohta on elokuu! Täällä se toki tarkoittaa vaan entistä kuumempia ilmoja mutta silti onhan se heinäkuun loppu merkki lähenevästä syksystä. Meillä on edessä muutto uuteen asuntoon täällä kuun vaihteessa, ja siis en malta odottaa sitä. Ollaan tää koko 4v asuttu tässä samassa talossa ja nyt alkaa tällänen espanjalainen sisustus ja meininki riittämään kyllä mulle. Ihana päästä skandinaavisemmin sisustettuun uuteen ja toimivaan kämppään! Muutto on siis tosiaan 1.8. ja heti sitten 2.8. lennetäänkin Suomeen, ekaa kertaa vuoteen molemmat Santerin kanssa siis yhtäaikaa.

Suomessa on tarkoitus treenata mahdollisimman paljon sekä järjestää kihlajaiskahvit. Ihana Suomi-reissu tulossa, siellä taitaa olla silloinkin vielä aivan upeat kesäkelit ja päästään nauttimaan maailman parhaasta kesästä siellä. Culo jää tänne koska sehän ei siis enää ikinä elämässään tule lentämään, mutta Nena lähtee mukaan! Aion viedä sen mökille ainakin ja koirapuistoon!

Mulla on aivan hirveä suomi-ikävä, en oo ikinä ollut näin kauaa pois Suomesta putkeen, nyt siis tulee 11kk miltei täyteen. Elokuusta on tulossa aivan paras kuukausi, kun tää muutto ja reissu sattuu siihen, sekä töissä on sellaista puolilomaa loppukuusta ei saa vähän nauttiakin elämästä.

Syyskuusta lähtien täytyykin taas skarpata ja alkaa tosissaan suunnittelemaan kisakalenteria, IBJJF:kin oli tuossa just nostanut vaadittavia ranking-pisteitä EM- ja MM-kisoihin, joten pitää lähteä kunnon kisakierrokselle jotta pääsee skabaamaan isoissa karkeloissa. Kesä on mennyt aika leppoisalla treenitahdilla, kesäkuu nyt vielä meni toki sitä perhanan polvea korjaillessa, ja heinäkuun alku oli vielä vähän varomista. Nyt on ihan kaikki ok ja kunnossa ja saa painia menemään ihan täysillä, ongelma vaan on että pääsi tuo cardio vähän rupsahtamaan hah ja sitä onkin ollut hauska urakka nostaa takaisin.

Oon paljon hinkannut mun pystyä lähiaikoina, sekä alasvientejä että ihan siis yleisesti otteluasentoa ja toisen hyökkäyksiin ja liikkeisiin reagoimista. Matossa oon vaan nujunnut sen kummempia miettimättä ja johonkin tiettyyn juttuun keskittymättä lähinnä vaan pitänyt hauskaa treeneissä ja iloinnut kunnossa olevasta kropasta vihdoin. On ollut hyvä boogi siitä huonosta kestävyydestä huolimatta ja sparraaminen on sujunut yllättävän hyvin, erilaisissa nopeissakin scrambleissa oon pysynyt hyvin mukana kunhan ne ei liian kauaa kestä kun sitten kyllä loppuu tältä muijalta happi.

Huippua bjj-teippiä -10% koodilla EMILIA –> SNAPSPORTSTAPE

Tässä se kunto on vähitellen onneksi nousuun päin ja joka erässä huomaan varovani polvea aina hieman vähemmän ja vähemmän. En malta oottaa että pääsen taas kisaamaan, kevät meni Polarista lukuunottamatta niin pyllylleen että odotan vaan sitä että saisin normaalin kisasuorituksen alle ja siis ylipäätään että pääsisin ottelemaan vihdoin. En oo vielä lyönyt sitä syksyn ekaa kisaa lukkoon, vaihtoehtoja kyllä IBJJF:n kisakalenterista löytyy että saa nähdä mitä keksin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *