Ihana Suomi-loma

Beibit

Kotona taas 1,5 viikon loman jälkeen! Viime Suomi-reissustani oli jo melkein VUOSI aikaa, ja ikävä sinne oli ihan kauhea. Tällä reissulla myös lähtiessä oli ensimmäistä kertaa neljään vuoteen sellainen fiilis että olisi voinut vähän vielä olla pidempään, ehkä se oli ne ihanat ilmat ja tää miltei vuoden tauko.

Saatiin onneksi edes vähän helteiden seassa sitä todellista Suomen kesääkin! Huomatkaa Nena kakalla taustalla :DDD

Mun loma oli hyvin erilainen kuin olin suunnitellut, olin käytännössä koko ajan kipeänä, enkä esimerkiksi treenaamaan Barretolle päässyt kertaakaan. Mutta toisaalta tuli tehtyä paljon kaikkea, mihin yleensä ei treeneiltä jää aikaa, ja loma oli ehdottomasti yksi ihanimmista sairastelusta huolimatta.

Ehdin käydä näkemässä sukulaisia enemmän kuin ikinä aiemmin, mulla oli aikaa jopa vain olla ja katsoa Netflixiä mun porukoilla Vääksyssä, kävin mökillä ja näin ystäviä. Ja meillä oli aivan ihanat kihlajaiset <3

Nyt tässä vähitellen kun saa tervehdyttyä, alkaa treenit kisoja ja super fighteja varten mitä on jo tullut bookkailtua syksylle, sekä ranking-pisteet EM-kisoihin pitäisi kerätä. Kesä on ollut aivan mahtava vaikkakin vähän liian kiireinen, alkusyksy on onneksi hieman chillimpi kunnes syksy tuo tullessaan taas duunit ja sen oikeasti kiireisen arjen. Seuraava pitempi loma onkin jouluna, jolloin olen Suomessa 21.12.-5.1., toivottavasti olisi paljon lunta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *