Mitä mä syön?

Armeija-pojat ovat räytymässä nälkään ihan än yy tee nyt kun heiltä viedään liha kahdelta aterialta per viikko. En aio sen kummemmin osallistua keskusteluun kuin kommentilla “mitä ihmettä esim Ville Niinistön päässä oikein liikkuu”. En voi uskoa sitä keskustelua mitä näistä uutisista on käyty…

Tässä tulee nyt kuvakooste siitä mitä kaikkea mä syön, kun en ole dieetillä mutta valmistaudun silti tulevaan kisakauteen vähentämällä turhia kaloreita ruoasta. Treenaan tällä hetkellä jiujitsua vielä vain n. 5-8krt/viikko, parin viikon päästä kun lähtee kausi kunnolla käyntiin lajitreenimäärät nousevat kaksinumeroisiksi. Painin lisäksi käyn nyt salilla parisen kertaa viikko, ja yritän saada vielä vähän jotain porrastreeniä, mäkijuoksua tai vastaavaa tehtyä kerran viikossa. Sitten on toki vielä koirien lenkitykset sekä asiakkaiden ja ryhmien ohjaukset töissä, esim suppailua, kahvakuulaa yms mitkä vaativat energiaa.

En laita näitä mitenkään jossain järjestyksessä, enkä todellakaan ole kuvannut jokaista ateriaa jokaiselta päivältä, tässä vaan vähän tälläistä suuntaa antavaa koostetta mun tyypillisistä kasvisruoista joiden avulla jaksan treenata ja palaudun.

Kikherne-paistosta vihanneksilla
Paistettua tofua ja bataattia sekä vihanneksia hummuksella
Perunaa, tofua ja kasviksia
Itsetehtyjä linssi-maissi-pihvejä ja vihanneksia
Soija-jugurttia kaikilla mahdollisilla lisukkeilla. Tätä syön miltei aina aamupalaksi.
Seitan-pihvejä, perunaa ja vihanneksia
Välipala: vihanneksia hummus-dipillä ja vesimelonia
On tuolla alla soija-jugurttiakin 😀
Punajuuri-pihvi, perunaa, avokadoa ja vihanneksia
Aamupala-jugurtti
Paistettua tofua, bataattia ja sieniä sekä rehuja
Aamiainen
Kikherne-bataatti-paistos
Aamupala-smoothie (banaania, avokadoa, Nordiq Nutritionin protskua, mansikoita, minttua, siemeniä ja jugurttia)
Täysjyväpastaa, kikherneitä, vuustoa ja vihanneksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *