Uusi tatuointi

Kuten vajaa vuosi sitten, tähänkin Suomi-lomaan kuului myös tatuoinnin otto Other Side tattoon Joni Lukinilla Lahdessa. Viimeksi Joni teki mulle kaksi pionia käsivarteen, nyt tuli toiselle puolelle kättä sireeni-puun oksa. Voit lukea mun pioni-tatuoinnista täältä!

Olen tätä tatuointia miettinyt siis niin pitkään kuin muistan tatuoinneista oikeastaan tykänneeni, ja tiesin aina että joskus se tulee johonkin, kunhan oikea tekijä ja kohta kropasta löytyy. Jonin tehtyä mulle pionit, oli päivänselvää että sireenin haluan häneltä myös.

Mulle sireeni-puu on sellainen kesän ja onnellisuuden merkki, meidän lapsuudenkodin vieressä oli valtava sireeni-puu, ja pystyn edelleen haistamaan sen ihanan tuoksun ja sen fiiliksen mitä se tuoksu merkitsi. Puun kukat olivat kauniin violetit, ja se oli sellainen kaunis pieni saareke keskellä peltoja. Kävelin aina sen ohi kouluun ja kavereille, ja ties mitä leikkejä tuli leikittyä sen varjossa.

 

Santeri otti myös, kuten viimeksikin, samaan aikaan Tony Raidalta jalkaansa täytettä.

Katsotaan mitä seuraavaksi keksitään, varmaan lisää kukkia tai jotain perhosia yms söpöjä ja värikkäitä juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *