Meidän uusi koti & alekoodi Deseniolle!

Ollaan asuttu reilu neljä vuotta Espanjassa, ja tasan neljä vuotta samassa asunnossa Torremuellessa, Benalmadenan kaupungissa. Kesällä kuitenkin löydettiin ihan sattumalta mun ihanan hierojan kautta aivan täydellinen asunto Carvajalista, vain muutaman kilometrin päästä meidän vanhasta kodista, ja kun muutto pois vanhasta kämpästä tuntui olleen jo kauan mielessä molemmilla, ei tarvinut montaa sekuntia miettiä mitä tehdään. Muutettiin elokuun alussa, ja miltei joka päivä edelleen me fiilistellään miten ihana koti meillä nyt on! Alkusyksy on ollut reissuja täynnä, ja muutenkin aika kaoottinen, joten tuntui että aikaa ei  ollut hirveästi laittaa kotia. Siksi olikin ihanaa tehdä yhteistyö Desenion kanssa, sillä tauluilla sisustaminen on helppo tapa saada kotiin eloa ja fiilistä ilman mitään isompaa vaivaa, kuka tahansa ehtii laittaa parit ruuvit tai tauluteipit paikalleen! Desenio on vieläpä tehnyt kaikesta niin mahtavan helppoa, saat sekä julisteet että kehykset samasta paikasta tilattua vaikka kotiovellesi asti!

Rakastan meidän makkaria! Niin valoisa ja hyvällä tavalla hotellimainen. Valkokehyksinen Beach Wave -juliste löytyy TÄÄLTÄ ja mustakehyksinen Wave-juliste TÄÄLTÄ
Meri on ihana aihe sisustuksessa, ja etenkin kun meidän parvekkeeltamme saamme ihastella Välimerta ja kuulla sen kohinan nukkumaan mennessä, oli meri luonnollinen valinta kotiimme.

Meidän makkarin vessa

Vuokranantajamme ovat suomalaisia, mikä on siis todella loistavaa, koska asiat hoituu juuri miten pitääkin ja kaikki on heidän kanssaan ihanan ammattimaista, luotettavaa ja helppoa! Talo on uusi, kaikki asiat täällä toimii, ja huoneet ovat selkeästi skandinaavisesti ja ajatuksella sisustettuja. Espanjassahan miltei kaikki asunnot sekä vuokrataan että myydään sisustettuina, joten yleensä asunnot ovat aika kamalia, eikä niille voi oikein mitään edes tehdä jollei osta asuntoa. Omistajat usein vain dumppaavat halvalla tai ilmaiseksi jostain saamansa tavarat sekä omat vanhat huonekalunsa kämppiin, eivätkä halua edes ajatella niiden uusimista. Oon niin innoissani tästä meidän asunnosta nyt, niin monta vuotta koti ei ole tuntunut kodilta kun sitä ei ole päässyt omaan makuun laittamaan, mutta tämä on hyvällä maulla laitettu, enkä edes haluaisi muuttaa täällä mitään.

 

Ihanan tilava keittiö, jossa vihdoin tarpeeksi kaappitilaa sekä suomalaisittain KUIVAUSKAAPPI tiskeille! Nena approves!
Vierashuone
Vierashuoneen vessa

 

 

Asunto on ollut aiemmin oikeastaan vain loma-käytössä, joten esimerkiksi seinillä ei ole mitään ja täällä on aika tyhjää, eli pystyimme tekemään tästä helposti juuri meidän näköisemme (siis minun, Santeria ei voisi sisustaminen vähempää kiinnostaa).

 

LOVE WARRIORS ADELE & KETUT JULISTE löysi paikkansa eteisestä. Siinä vaan on sitä jotain, ihana tunnelma ja ihana elefantti.
Silent Sea -juliste.

On ihanaa ensimmäistä kertaa neljään vuoteen tehdä kaikkia ihania sisustushankintoja kotiin, ja ylipäätään tuntea olonsa kotoisaksi! Nyt sitä vasta tajuaa miten ahdistavaa oli asua talossa, jonka ulkonäkö ei sovi omaan makuun, ilman hirveästi mahdollisuuksia muuttaa mitään.

Minulla on vielä ilokseni jaettavaksi teille alennuskoodi Desenion verkkokauppaan! Koodilla “EMILIAX25” saat 25% alennusta julisteista* 23.-25.10. välillä. Eli nyt äkkiä juliste-ostoksille!

*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita

Skogafoss-juliste
Valitsin Skogafoss-vesiputouksesta kuvan seinällemme syyskuisen Islannin matkamme vuoksi, jossa pääsimme tuon näkemään ihan omin silmin. Nyt voi aina aamukahvia juodessa fiilistellä reissua ja suunnitella seuraavia matkoja.

Rakastan meidän kotia niin paljon!

Terassin katseenkestävä puoli
Ja se toinen puoli 😀 Kahden bjj-urheilijan kotona on vaan pakko olla tälläinen nurkkaus jossain. Huomatkaa myös upea cat proof -verkko.
Auringonnousu parvekkeelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *