Anna lahjaksi laatuaikaa! Yhteistyössä Daniel Wellington

Miten ihmeessä tää koko vuosi on mennyt näin nopeasti? Nyt on jo joulukuu ja ihan kohta vuosi vaihtuu, hullua! Ihan vastahan oli edellinen joulu! Tänä jouluna on mun vuoro mennä Suomeen viettämään aikaa mun perheen kanssa siellä, ja Santerin perhe tulee tänne Espanjaan. Koska tosiaan yhtäaikaahan meidän on hankala nykyään matkustaa Culon lentoepisodien takia, ja jouluna on käytännössä mahdotonta saada tänne joku hoitamaan eläimiä. Nena lähtee mun kanssa Suomeen tutustumaan lumeen, Santeri on sitten Smaugin ja Culon kanssa kotona.

 

Mulle joulussa tärkeintä on saada pelata aamusta iltaan korttia mun siskon ja veljen kanssa, syödä niin paljon ja kokoajan että pariin päivään ei tunne nälkää ollenkaan, ja unohtaa kellon olemassaolo täysin. Lahjat on näin aikuisena menettäneet sen hohtonsa, ja enemmän tykkään jotain tarkoittavista ja merkityksellisistä lahjoista.

Lahjana mielestäni laadukas rannekello on aika täydellinen. Sitä tulee käytettyä päivittäin, se tuo ryhtiä asuun ja ihan arkeenkin, eikä ole kertakäyttötavaraa vaan hyvä kello kestää vuosikymmeniä käytössä. Daniel Wellingtonilla on mieletön valikoima toinen toistaan kauniimpia kelloja ja rannekkeita, joita nyt myös joulun alla saa ihanissa lahjapaketeissa, jotka kehtaa antaa sellaisenaan ilman kummempaa stressiä paketoinnista. Koodilla EMILIATUUK saat -15% alennusta KAIKISTA tuotteista, jopa valmiiksi -10% alennuksessa olevista gift boxeista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *