Joulukuun hullunmylly

Joulu on IHAN KOHTA <3 Oon 100% jouluihminen, ja etenkin on ihanaa päästä jouluksi Suomeen! Mutta ennen sitä tässä on kaikenlaista jännää kisattavaa ja hoidettavaa tavallisen arjen pyörittämisen lisäksi. Treeniä tottakai joka päivä, paljon ohjauksia töissä, ja tän eläintarhan hoitoa. Ollaan tässä marras-joulukuussa käyty niin paljon eläinlääkärissä et tuntuu että voitais olla yrityksen osakkaita. Culolla kamalia iho-ongelmia, Smaugin kaikki tarkastuksen ja rokotukset sekä sirutus ja passi, Nenan virtsakivet… Mutta onneksi koko kööri alkaa olla terveitä ja normaaleita nyt, vakuutukset ainakin maksaneet itsensä takaisin just moninkertaisesti!

Viime viikonloppu oli mun viimeinen viikonloppu kotona ja edes Espanjassa ennen tammikuuta. Perjantaina nyt lähden Dubliniin, jossa on ensin perjantaina seminaari, ja sitten kisaan Dublin Openeissa viikonloppuna saadakseni EM-kisojen ranking pisteet vielä kasaan. Sieltä takaisin kotiin maanantaina, muutama päivä töitä ja treeniä, ja sitten lähden seuraavaksi viikonlopuksi Skotlantiin, jossa myös näillä näkymin seminaari sekä sitten UKBJJAn järjestämät kisat. Sieltä taas kotiin maanantaina, muutama päivä töitä ja sitten JOULULOMA JA LENTO SUOMEEN !

Kisavalmistelut on menneet hyvin, etenkin Dublin jännittää kun ottelen  t o d e l l a  kovaa kilpailijaa vastaan, mutt fiilis on silti hyvä. On ollut vähän kaikkee perus syysflunssaa yms sekä ylimääräistä stressiä, mutta nyt kaikki alkaa olla kunnossa. Dublinissa olen ollut ennenkin, mutta Skotlannissa en, ja odotankin sitten sitä reissua ehkä siitä syystä enemmän vielä. Mutta siis hassua, eniten kaikesta odotan Suomeen pääsyä. Nää kisat, vaikka tärkeitä ovatkin, tuntuvat vain sellaisilta pakollisilta välietapeilta tällä hetkellä, jotka pitää hoitaa että pääsee nauttimaan. On ihan kauhea ikävä Suomeen ja kaikkea siellä olevaa, pitäisi varmaan käydä useammin että voisi keskittyä muihinkin asioihin. Suomessa mulla on myös seminaari 29.12., kahdet treenit naisille Lahden Barretolla, eli mun original kotisalilla! Toivottavasti nähdään siellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *