Seminaari, kisat & viikonloppu Dublinissa

Ensimmäinen joulukuun reissuista tehty! Kävin hakemassa mun puuttuvat ranking-pisteet EM-kisoja varten IBJJF:n Dublin Openeista yhden matsin häviöllä (eli siis sääli-hopealla), ja samalla kävin opettamassa seminaarin mun hobitti-jiujitsusta Jungle BJJ Dublinin salilla, jossa kävin 2017 vetämässä heidän ensimmäisen seminaarinsa ikinä!

Seminaari-kuva
Jungle BJJ Dublin

Dublin on ihana kaupunki, ja erikoisen pieni ollakseen maan pääkaupunki. Tosin edellisellä kerralla Dublin tuntui pienemmältä kuin nyt, lähinnä koska kävimme Islannissa ja Reykjavikissä, joka oli kuin joku kyläpahanen verrattuna mihinkään muuhun paikkaan! Tunnelma Dublinissa oli ihanan jouluinen ja söpö, ja kaikissa kahviloissa ja ravintoloissa oli aivan mieletön valikoima niin terveellistä kuin epäterveellistäkin ruokaa vegaaneille. Viime kerralla Dublin myös tuntui kalliimmalta kuin nyt, myös siitä syystä että käytiin Islannissa alkusyksystä, en usko että mikään paikka enää ikinä tuntuu niin kalliilta kuin pieneltäkään sen jälkeen hah.

Kisat lauantaina olivat aivan surkeat mulle, mulla oli tosiaan vain se yksi matsi jonka hävisin lopetuksella selästä. Tein alussa typerän virheen ja yritin liian innokkaasti jalkalukkoa enkä keskittynyt puolustamaan positiotani tai panostanut ohittamiseen kuten olisi pitänyt. Vastustaja pääsi siitä sitten pakottamaan mut kilppariin, sieltä selkään ja lopulta kuristamaan. Mutta oppia ikä kaikki hei!

Gi & nilkkurit

Sunnuntaina katsottiin porukalla Polaris Professional, jossa voitokkaasti otteli Jungle BJJ:n koutsi Tom preleissä sekä tietenkin Santeri main cardilla. Jännitin taas yllättäen enemmän Santerin matsia kuin omaani, kuten siis aina. Mä en kauheasti stressaa tai jännitä enää ottelemista, mutta Santerin puolesta oon aina aivan paniikissa hah. Onneksi Santeri voitti selkeästi kaikin tuomariäänin ottelunsa, eli meillä on nyt molemmilla yksi Polaris-voitto taskussa, ja toivottavasti ensi tapahtumassa ollaan taas molemmat painimassa.

Heti kun mahdollista jo Ellulle korjattavaksi kisojen ja lennon jälkeen!
Ihana olla taas hetki kotona täällä auringossa! Perjantaina sitten onkin taas reissua, tällä kertaa tosiaan Skotlantiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *